Vakman in Comfort
Vertrouwd Veelzijdig Vakmanschap

Diensten

Bij de aanschaf, de montage en installatie van een houtkachel, gashaard, rookkanaal, badkamer of keuken zijn er verschillende mogelijkheden, afgestemd op uw aangeschaft product, uw wensen en woonsituatie.

Om u over al deze mogelijkheden goed te informeren werken wij als volgt:

Via de Website

Via onze website kunt u een indruk krijgen van de diensten die Vic Installatie aanbiedt.   Vic Installatie adviseert u graag. Door een bezoek te brengen aan de showroom, contact op te nemen via het contactformulier of te bellen met 06-22849659 geven wij u graag vakkundig advies. Wij zullen waar mogelijk alle mogelijkheden en keuzes met u op een rijtje zetten.

Opname bij u thuis

Na ons eerste contact kan er een afspraak gemaakt worden, zodat wij bij u thuis de situatie kunnen komen bekijken en beoordelen. Tijdens dit bezoek wordt ook bekeken of uw wensen technisch te realiseren zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de uit te voeren werkzaamheden en u krijgt inzicht in de kosten.

Offerte

Na de opname ontvangt u van ons een offerte. In deze offerte krijgt u van ons een overzicht van alle kosten. Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Installatie en montage

Na uw akkoord op de offerte gaan wij uw werkzaamheden plannen. De installatie en/of montage gebeurt professioneel en vakkundig. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer en onder garantie uitgevoerd.

Onderhoud

Uw kachel of haard heeft onderhoud nodig. Wij kunnen dit onderhoud uitvoeren in de werkplaats van Vic Installatie of bij u thuis.                                                               

n.b.: Wij verzorgen géén schoorsteenreiniging.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info