Vakman in Comfort
Vertrouwd Veelzijdig Vakmanschap

Nieuws

Wij houden u via deze website graag op de hoogte. 

Juli 2019
Benieuwd naar de toekomst van gashaarden in Nederland? Twijfelt u over een gashaard? Met onze Vlamgarantie blijft uw haard gegarandeerd branden.
Ontdek de Vlamgarantie. Kijk voor meer informatie op:
www.vlamgarantie.nl


Oktober 2018

Vic Installatie in de media: aankondiging opening Showroom in Wereldregio, volg de knop naar het artikel

Juni 2018

WARM IN DE ZOMER, WARM IN DE WINTER!
Sinds 1853 combineert Jøtul gedreven vakmanschap met tijdloos design. Laat u inspireren door de meest verkochte
modellen van dit moment. Tijdens de zomer periode van 2018 zijn deze aantrekkelijk geprijsd. Laat uw nieuwe Jøtul
installeren door Vic Installatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden van deze actie.

Let op: deze actie is geldig tot 31.08.2018

Erkende DE-installateur

juni 2017

Wist u dat Vic Installatie zich een erkende DE (Duurzame Energie)- installateur mag noemen?

Het geven van een goed advies en het verantwoord installeren van een haard of kachel vereist veel vakmanschap, feeling en betrouwbaarheid.Kies daarom altijd voor een erkend installateur, die bewezen heeft dat hij over de nodige vakbekwaamheid en kennis beschikt.


Met het behalen van de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen is         Vic Installatie erkend en geregistreerd in het register van Stichting Evis. Aan deze erkenning kunnen de betere installateurs worden herkend, waardoor u zeker weet dat u met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft. Via de website van Stichting Evis kunt u deze erkenning terugvinden in het register: 

http://www.stichting-evis.nl/zoek-een-de-gecertificeerde-installateur/

 

 

Sportieve prestatie

juni 2017

Op 17 juni jl. deed Vic Installatie mee aan het bedrijventoernooi dat door SV Duiveland in Oosterland werd georganiseerd. Wist u dat.....?

juli 2016

Wist u dat Vic Installatie ook pizza ovens installeert? Voor alle liefhebbers van pizza's uit eigen oven: 

Vic Installatie levert en installeert ook rookkanalen voor pizzaovens. Zoals deze mooie exemplaren van Haardhout.eu in Nieuwerkerk.


Houtstoken moet je leren                

6 november 2015 

 

Lees het hele artikel verder op: sfeerverwarmingsgilde.nl/hout-stoken-moet-je-leren

 

Branche roept op: maak uw haard of kachel deze zomer winterklaar                  15 juli 2015

Afgelopen winter moest de brandweer in Nederland opnieuw gemiddeld 9 keer per dag uitrukken voor een schoorsteenbrand. Het aantal schoorsteenbranden wil maar niet dalen. Ruim tien jaar al schommelt het aantal incidenten rond de tweeduizend.De oorzaak van deze ongevallen is bijna altijd een slecht onderhouden houtkachel of gashaard in combinatie met te weinig ventilatie. Daarnaast kunnen gescheurde, losgekoppelde, verroeste of gecorrodeerde afvoerpijpen, gescheurde gemetselde schoorsteenkanalen of een foutieve installatie van toestellen de oorzaak zijn. Net als Brandweer Nederland en Vereniging Eigen Huis, geeft brancheorganisatie Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) consumenten het dringende advies deze zomer aan te grijpen om hun haard of kachel winterklaar te maken.De belangrijkste oorzaak van schoorsteenbranden is  slecht stookgedrag. Stoken moet je leren! Verkeerd stookgedrag leidt al dan niet samen met een verkeerde brandstofkeuze onherroepelijk tot problemen. De kachel teveel afgeremd stoken (gesmoord) bijvoorbeeld geeft onvolledige verbranding met overmatige uitstoot en roetvorming.

Een goede reden om u aan te melden voor de Master Class van Vic Installatie!

 lees  hier het hele artikel van branchevereniging Sfeerverwarmingsgilde

De ideale badkamer voor senioren                                                                              18 juni 2015

Senioren kiezen steeds vaker voor aanpassingen in huis waarmee veiligheid en comfort in eigen woonomgeving kan worden vergroot. vaker kiezen zij er ook voor langer thuis te blijven wonen en het huis hierop aan te passen met aanpassingen en hulpmiddelen.       Ook de badkamer kan worden aangepast naar wensen en behoeften van de ouderwordende mens. In dit artikel leest u een overzicht van mogelijke aanpassingen in de badkamer voor senioren. Heeft u ook behoefte aan dergelijke aanpassingen? Neem eens contact op om mogelijkheden te bespreken. Vic Installatie kan hierin zeker iets voor u betekenen.

lees hier verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kabinet stimuleert overstap van gas naar duurzame warmte                                           22 mei 2015

Het kabinet gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte en restwarmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lage btw-tarief woningrenovatie vervalt per 1 juli 2015
06-05-2015

Het lage btw-tarief voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vervalt per 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

Voor werkzaamheden die na 30 juni 2015 worden afgerond, geldt weer het btw-tarief van 21%. Het tarief van 21% geldt ook als vóór 1 juli 2015 vooruitbetalingen zijn gedaan voor werkzaamheden die na 30 juni 2015 worden afgerond. (bron: website belastingdienst )

 

 

 

 

14% duurzame energie in 2020                                                                                 04-05-2015

De Rijksoverheid wil 14% duurzame energie in 2020 en een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Dat gebeurt onder meer door belastingen op vervuilende brandstoffen en subsidies voor bijvoorbeeld zonne-energie. (bron: website rijksoverheid) De Rijksoverheid wil het percentage duurzame energie laten groeien: van ongeveer 5% nu, tot 14% in 2020 en 16% in 2023. In 2050 moet de energievoorziening helemaal duurzaam zijn. Duurzame energie heeft de volgende voordelen:

  • Het vermindert de uitstoot van het broeikasgas CO2.
  • Ontwikkeling van nieuwe technieken voor bijvoorbeeld zonne-energie of 'groen' gas versterken de internationale concurrentiepositie.
  • Nederland wordt minder afhankelijk van andere landen voor de levering van kolen, olie en gas.


E-mailen
Bellen
Map
Info