Vakman in Comfort
Vertrouwd Veelzijdig Vakmanschap

Houtkachels

Of u nu kiest voor een vrijstaande, inzet- of een inbouw haard, Vic Installatie zorgt ervoor dat u warm en comfortabel kunt genieten van het eindresultaat. Een houtkachel zorgt voor gezellige warmte in uw huis. Niet voor niets wordt stoken op hout steeds populairder. Met een houtkachel spaart u de schaarse fossiele brandstoffen en kan de CO 2-uitstoot beperkt worden.

 Vic Installatie installeert de volgende typen kachels en haarden:

  1. vrijstaande houtkachels

  2. inzet haarden

  3. inbouw haarden

  4. hanghaarden

Kom naar de showroom voor advies en inspiratie. Met verschillende modellen in het aanbod is er voor elk interieur een houtkachel te vinden. Als u overweegt de installatie van uw houtkachel door Vic Installatie te laten uitvoeren, maken wij eerst een afspraak met u om vrijblijvend de situatie op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Het is belangrijk te weten wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden uw huidige woonsituatie heeft voor het plaatsen van een houtkachel

Vic Installatie geeft u vakkundig advies, is op de hoogte van wettelijke eisen en criteria en werkt volgens de laatste richtlijnen als het gaat om veiligheid.

Uiteraard verzorgen wij ook de afwerking rondom uw houtkachel. U kunt daarbij denken aan

  • stucwerk

  • ombouw van de inzet of de inbouwhaard

  • betegeling

  • elektra

  • vloerplaten

  • spuitwerk aan kachel en rookgasafvoer

 

 Voorbeelden van gerealiseerde houtkachels.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info